Sünis pólók

sünis pólók áruháza

Törpesün könyv

Webáruházunk

Webáruházunk

 

Tüskeböki Törpesün Tenyészet Budapest: Eladó törpesünik - Törpesün Panzió Budapest - Eladó törpesün felszerelés és törpesün eledel - Törpesün könyv

Köszöntünk kedves (leendő) süngazdi!

Te a Tüskeböki Törpesün Tenyészet oldalán jársz, szeretnénk neked bemutatni a tenyészetünket: kik vagyunk, mit nyújtunk számodra és mit tartunk fontosnak. Nálunk nem csak eladó törpesüniket találsz, hanem annál sokkal többet! Ismerj meg minket!

Célunk

Teljes körű, magas szintű szolgáltatást nyújtani a felelős gazdiknak és gazdijelölteknek. Nálunk nemcsak egy eladó törpesünit kapsz! Itt mindent egy helyen megtalálsz, ami a törpesün tartáshoz kell!

Mit nyújtunk neked?

Rengeteg hasznos információt a felkészüléshez, segítséget a tartáshoz a Törpesün tartása menüpontban, még részletesebben a szakmai blogban, és a felkészítő videókban.

Az elérhető legátfogóbb tudásanyagot a letölthető vagy nyomtatott formában megvásárolható, általam írt, több mint 100 oldalas törpesün könyvben. Ha tőlünk veszel sünit, tartással kapcsolatos tanácsért bármikor fordulhatsz hozzám a későbbiekben is, szívesen segítek bármiben.

A sünivel együtt az összes felszerelést és eledelt megveheted nálunk, kedvező áron. Mi már kitapasztaltuk, mire van szükség a süntartáshoz, milyen felszerelések válnak be. Így nem kell szaladgálnod, nem fogsz rosszul választani vagy fölösleges dolgokra pénzt kidobni. Webáruházunkban választhatsz az előre összeállított Törpesün Kezdőcsomagok közül, vagy igény szerint összeválogathatod azokat a felszereléseket és eledeleket, amiket a sünid mellé szeretnél megvásárolni, így ezt a gondot is levesszük a válladról.

Törpesün panziónkban hozzáértő felügyelet mellett vigyázunk a sünidre és gondoskodunk róla, míg te elutazol vagy nyaralsz.

Tenyészetünkről - Tüskeböki Törpesün Tenyészet Budapest:

Nézd meg a videót!

Mi büszkék vagyunk arra, hogy minőségi törpesün tenyésztést folytatunk nem pedig süngyártást, szaporítást. Nem titkolt célunk, hogy minden szempontból az ország egyik legszínvonalasabb tenyészete legyünk. Ezért nagyon sok időt, energiát és pénzt fordítunk a sünikéinkre és a sünbabákra.

Mindazonáltal a legfontosabb, hogy nagyon szeretjük őket. Éppen ezért tudatosan korlátoztuk a velünk élő törpesünik mennyiségét. Mi együtt élünk a sünikkel, a tenyészet a lakásukban van, nem sufniban, kerti lakban, alagsorban. Véleményem szerint egy bizonyos szám felett nem lehet minden egyes kisállatnak biztosítani a megfelelő körülményeket, szeretetet, odafigyelést, törődést. Ezért hozzánk nem tudsz bármikor eljönni és az elvihető törpesünök közül választani magadnak. Nincsenek folyamatosan eladó sünik, és a kicsik sokszor már korábban le vannak foglalva. Ha minél előbb és minél olcsóbban szeretnél törpesünit, akkor nem jó helyen jársz!

A Tüskeböki Törpesün Tenyészetben

  • Törpesünjeinket a legjobb minőségű tápokkal etetjük (Royal Canin, Happy Cat, Hill’s), plusz rendszeresen kapnak élőeleséget és fehérjében, vitaminban gazdag kiegészítő eledeleket
  • A törpesüniket ellenőrzött hőmérsékleten, tágas terráriumokban és ketrecekben tartjuk, futókerékkel, játékokkal berendezett, ingergazdag környezetben.
  • Csak egészséges, megfelelő súlyú, kézhez szoktatott kis törpesüniket adunk át
  • Nem folytatunk beltenyésztést, szaporítást, nem a mennyiségre, hanem a minőségre fókuszálunk
  • A tenyészsünik jó nevű tenyészetekből, ellenőrizhető, független magyar és külföldi (német, osztrák, cseh, olasz) vérvonalakból származnak, származási lappal rendelkeznek
  • Tenyészetünk a Süntenyésztők és Sünbarátok Egyesületének tagja, ami garancia az ellenőrzött körülmények közt történő tenyésztésre.

Minden tőlünk vásárolt törpesüni mellé kapsz

A Süntenyésztők és Sünbarátok Egyesülete által kiállított származási lapot a süni adataival

Kezdő élelemcsomagot száraz és kiegészítő eledelekből

Kinyomtatott törpesün tartási útmutatót

Meglepetés ajándékot

Tanácsadást, segítségnyújtást vásárlás előtt és után is

Magamról:

Richterné Csornai Gabriella vagyok, állatbolond. Sokféle állatot tartottam már és tartok most is. A törpesünökkel való kapcsolatom 2010-ben kezdődött, ekkor került hozzánk az első két süni. Szerelem volt első látásra, ami máig tart.

Akkor még nagyon ritkák, szinte ismeretlenek voltak ezek a kisállatok hazánkban. Beleástam magam a külföldi szakirodalomba, könyveket rendeltem külföldről, külföldi törpesünös honlapokat, fórumokat tanulmányoztam.  Az évek során rengeteg tapasztalatot szereztem és sokat tanultam és tanulok a mai napig a törpesünökről, ezekről a tüneményes kisállatokról.

Büszke vagyok arra, amit sok lelkiismeretes munkával mára elértem:

 

A Tüskeböki tenyészet az egyik legnépszerűbb és egyik legrégebbi törpesün tenyészet az országban. Sünikéink megtalálhatók elégedett hobbitartóknál, valamint több magyar és külföldi tenyészetben tenyészállatként. 2012-ben megírtam az első és egyetlen magyar nyelvű könyvet a törpesün tartásról

 

A Süntenyésztők és Sünbarátok Egyesületének alapító tagja, alelnöke vagyok. Számos cikkben, előadáson, TV felvételen népszerűsítettem már a törpesüniket

 

Nem az a célom, hogy minél több sünit adjak el, hanem hogy a tőlem kikerült törpesünik egészségesek, szépek és jó idegrendszerűek legyenek, hosszú távon sok örömet szerezve a gazdájuknak.

 

Ha eladó törpesünit szeretnél választani, ide kattints: Eladó törpesünök

Ha felszerelést, eledelt keresel törpesünnek, katt ide: Tüskeböki Webshop

Ha a törpesün könyv érdekel, olvass bele, rendeld meg itt: Törpesün könyv

Hol találsz meg bennünket? Kapcsolat

Facebook oldalunk, gyere, csatlakozz közösségünkhöz! Tüskeböki a Facebook-on

YouTube csatornánk sok oktató videóval: Tüskeböki a YouTube-on

Elérhetőség:

Tüskeböki Törpesün Tenyészet, Budapest

Richterné Csornai Gabriella

e-mail: tuskeboki@torpesun.eu