Törpesün könyv

Webáruházunk

Webáruházunk

 

Törpesün kölyök kiválasztása

1. Törpesünit választhatsz a honlapon lévő fotók alapján itt: eladó törpesünök. A képeket folyamatosan frissítjük, kérésre email-ben további fotókat küldök.

2. Az előjegyzőknek e-mailben küldök fotókat, amint már valamelyest látszik a sünik színe, az alapján, hogy milyen sünikét szeretnének. Ekkor a fotók alapján lehet a törpesün babát kiválasztani.

3. Személyesen tenyészetünkben is van lehetőség sünit választani, miután a sünik szeme már kinyílt, kb. 3-4 hetes kortól. Tenyészetünk Budapest XVI. kerületében található. Ekkor a kis sünik szüleit és a tartási körülményeit is megnézheted és azokra a törpesün tartással kapcsolatos kérdéseidre is szívesen válaszolunk, amelyekre nem kaptál választ a honlap alapos áttanulmányozása és a feltöltött oktató videók alapján. 

Ha kérdésed van, vagy szeretnél időpontot egyeztetni, katt ide! Kapcsolat

Foglalás

Ha eldöntötted, melyik törpesünit szeretnéd, lefoglalhatod e-mailen vagy telefonon. Foglalóval biztosíthatod, hogy más ne vigye el előled. A foglaló összege 10 000 Ft, ami természetesen beszámít a vételárba. A foglaló beérkezéséig a törpesün babákat 3 napig tudom érdeklődés alatt tartani.

Ha szeretnéd, a lefoglalt törpesüniről a későbbiekben küldünk neked képeket, hogy nyomon követhesd a fejlődését. Törpesüni foglaláshoz katt ide!  Kapcsolat

Elvitel

A kis törpesüniket kb. 6-7 hetes kortól lehet elvinni, amikor már nem szopnak, önállóan esznek többféle ételt és száraztápot, és megfelelő a súlyuk. Tehát NEM pont azon a napon, amikor a 6 hetes kort betöltik!

A süni árában a következők foglaltatnak benne:

- Az egészséges, kézhez szoktatott süni

- Származási lap a Süntenyésztők és Sünbarátok Egyesülete által kiállítva

- Az első féregtelenítés (Stronghold 15 mg)

- Kisebb mennyiség a megszokott szuperprémium szárazeleségéből, kóstoló kiegészítő eleségekből (ezekből vásárolhatsz is)

- Kinyomtatott tartási útmutató, tanácsadás

- Ajándék

- Ha a süninek a szükséges felszerelést a webshopunkból rendeled, azt is el tudod vinni a sünivel egyidejűleg

Felszerelés, eledel: Mi már kitapasztaltuk, mi a legjobb a süniknek. Amire a süninek szüksége lehet, az nálunk kapható!

Legnépszerűbb termékeinket itt találod:   Törpesün felszerelés

Webáruházunk teljes kínálatát pedig itt:  Törpesün felszerelés és eleség webáruházNézz körül! 

Előjegyzés

Ha épp nincs neked tetsző eladó süni, vagy egy későbbi alomból szeretnél törpesün kölyköt, írd meg, milyen sünit szeretnél (nem, szín), és amint lesz megfelelő, értesítünk. Törpesün kölykökre e-mailen jegyezhetsz elő.

Árak

Az árak mindig egyedileg kerülnek megállapításra a süni korától, színétől, nemétől függően. Minél különlegesebb, ritkább a süni színe, annál többe kerül. A sztended színek, esetleg eladó növendék vagy felnőtt állatok olcsóbbak. Érdeklődj e-mailben.