Sünis pólók

sünis pólók áruháza

Törpesün könyv

Webáruházunk

Webáruházunk

 

Eladó törpesün kölyök kiválasztása

1. Eladó törpesünit választhatsz a honlapon lévő fotók alapján itt: eladó törpesünök. Az eladó süni képeket folyamatosan frissítjük. Kérésre email-ben további fotókat küldök a neked tetsző eladó törpesünről vagy eladó törpesünikről. Az a törpesüni szabad még, akinek a neve mellett "Foglalható" státuszt látsz.

2. Az előjegyzőknek e-mailben küldök fotókat a foglalható eladó törpesünökről, amint már valamelyest látszik a sünik színe, az alapján, hogy milyen sünikét szeretnének. Ekkor a fotók alapján lehet az eladó törpesün babát kiválasztani.

3. Személyesen tenyészetünkben is van lehetőség eladó sünit választani, miután a süni már megfelelően fejlett és elvihető korban van. Pár hetes, szopós, fejletlen sünikből nem tudsz személyesen választani, csak fotóról. A személyiségük ilyenkor amúgy sem látszik még egyáltalán. Törpesün tenyészetünk Budapest XVI. kerületében található. Elvitelkor azokra a törpesün tartással kapcsolatos kérdéseidre is szívesen válaszolunk, amelyekre nem kaptál választ a honlap alapos áttanulmányozása és a YouTube csatornánkra feltöltött oktató videók alapján. 

Ha sünit szeretnél, kérdésed van, katt ide! Kapcsolat - Tüskeböki Törpesün Tenyészet Budapest

Eladó törpesün foglalása

Ha eldöntötted, melyik eladó törpesünit szeretnéd, e-mailen tudod lefoglalni. Foglalóval biztosíthatod, hogy más ne vigye el előled. A foglaló összege 10 000 Ft, ami természetesen beszámít az eladó süni vételárába. A foglaló beérkezéséig a törpesün babákat 3 munkanapig tudom érdeklődés alatt tartani. Ha ezalatt nem érkezik be a foglaló, a következő érdeklődőnek van lehetősége foglalózni.

Ha szeretnéd, a lefoglalt törpesüniről a későbbiekben küldünk neked képeket, hogy nyomon követhesd a fejlődését. Eladó törpesüni foglaláshoz katt ide!  Kapcsolat

Eladó törpesün elvitel

A kis törpesüniket kb. 6-8 hetes kortól lehet elvinni, amikor már nem szopnak, önállóan esznek többféle ételt és száraztápot, és megfelelő a súlyuk. Tehát NEM pont azon a napon, amikor a 6 hetes kort betöltik! Hogy ez mikor következik be egy adott sünbabánál, nem tudom előre megmondani.

Az eladó törpesünök árában a következők foglaltatnak benne:

- Az egészséges, kézhez szoktatott törpesüni

- Származási lap a Süntenyésztők és Sünbarátok Egyesülete által kiállítva

- Az első féregtelenítés (Stronghold 15 mg)

- Kisebb mennyiség a megszokott szuperprémium szárazeleségéből, kóstoló kiegészítő eleségekből (ezekből vásárolhatsz is)

- Kinyomtatott tartási útmutató, tanácsadás bármikor később is

- Ajándék

- Ha a törpesüninek a szükséges felszerelést a webshopunkból rendeled, azt is el tudod vinni a sünivel egyidejűleg

Eladó törpesün felszerelés, törpesün eledel: Mi már kitapasztaltuk, mi a legjobb a süniknek. Amire a süninek szüksége lehet, az nálunk kapható!

Legnépszerűbb törpesün felszerelés termékeinket itt találod:   Törpesün felszerelés

Webáruházunk teljes kínálatát pedig itt:  Törpesün felszerelés és eleség webáruházNézz körül! 

Eladó törpesüni előjegyzés

Ha épp nincs neked tetsző eladó törpesüni, vagy egy későbbi alomból szeretnél eladó törpesün kölyköt, írd meg, milyen sünit szeretnél (nem, szín), és amint lesz megfelelő, értesítünk. Eladó törpesün kölykökre e-mailen jegyezhetsz elő.

Eladó törpesün árak

A törpesün árak mindig egyedileg kerülnek megállapításra az eladó süni korától, színétől, nemétől függően. Minél különlegesebb, ritkább a süni színe, annál többe kerül. A sztended színek, esetleg eladó növendék vagy felnőtt állatok olcsóbbak. Érdeklődj e-mailben.